Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Кадър Фейсбук, Отровното триоНиколай Хаджигенов говори за Втори септември

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Кадър Фейсбук, Отровното триоНиколай Хаджигенов говори за Втори септември
Коментари Харесай

Николай Хаджигенов: На този ден преди една година беше кървавата сряда

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Кадър Facebook, Отровното трио

Николай Хаджигенов приказва за " Втори септември 2020г. " от трибуната на Народното събрание:

„ Втори септември 2020г. – на този ден преди една година, денят беше разгласен като “Велико национално въстание ”, а ще остане в историята с наименованието “Кървавата сряда ”. Десетки хиляди български жители излязоха на площада, събраха сили и се изправиха против диктатурата на Борисов.

Това, което получиха, беше чувството за независимост и горделивост за всеки един от тях. Те и диктаторът не се посвениха да бият, да задържат, да обгазяват, да изтезават личния си народ, единствено и единствено да защитят диктатора.
Този ден ще остане в историята и със срама за ГЕРБ и за диктатора Борисов, тъй като те окървавиха личния си народ, за личния си интерес, с цел да запазят трона, да запазят опцията да крадат на воля.
Ние, народът, няма да забравим това. Няма да забравим и няма да извиним, и няма да оставим насилниците ненаказани, тъй като този позор беше забелязан от целия свят.
И знаете ли кое беше хубавото в целия този ден – “Кървавата сряда ” мина. Още не бяха измили кръвта на жителите от паважа, на идващия ден, на трети септември, на площада имаше двойно повече хора, които бяха гневни. Те бяха гневни, тъй като те знаят, че са прави, те знаеха, че се борят за свободата си и знаете ли, всичките тези хора – те победиха, те съумяха, ние успяхме и да, “Кървавата сряда ” е горделивост за българския народ и позор за диктатора. “



Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР